החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מוציאים את ליבת התפוחים בעזרת תפוחן ופורסים אותם על קליפתם לפרוסות דקיקות — רצוי בעזרת מנדולינה, אך אפשר גם בסכין חדה. מעבירים לקערה.
3
מתבלים את פרוסות התפוחים במלח, סוכר, קינמון וצ'ילי ומערבבים. מסדרים בשכבה אחת בתבנית.
4
אופים כשעה, הופכים את הפרוסות ואופים כחצי שעה-שעה נוספת (תלוי בעובי הפרוסות) עד שהן מתייבשות.
5
מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה כ-4 ימים מחוץ למקרר.