החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית בסיר גדול ומשחימים קלות את הירקות. מוסיפים לסיר תבלינים, יוצקים מים ומרתיחים. מקטינים את האש ומבשלים כשעתיים.
2
מסננים את הנוזלים מהירקות. אפשר להקפיא את הציר בתבניות קרח או בשקיות אטומות.
מתכון קלאסי לציר ירקות שהולך כמעט עם כל תבשיל שתרצו להכין
מחממים שמן זית בסיר גדול ומשחימים קלות את הירקות. מוסיפים לסיר תבלינים, יוצקים מים ומרתיחים. מקטינים את האש ומבשלים כשעתיים.
מסננים את הנוזלים מהירקות. אפשר להקפיא את הציר בתבניות קרח או בשקיות אטומות.