החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים 16 קוקוטים.
מכינים את הקאפקייקס
2
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים כרישה 8 דקות עד להזהבה קלה.
3
מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, מלח, פלפל וזרעי כוסברה. מערבבים בקערה שנייה קשקבל, ביצים, יוגורט, חמאה מומסת, עלי אורגנו ואת הכרישה המטוגנת.
4
מוסיפים את תערובת החומרים היבשים לרטובים ומערבבים עד שנטמעים בתערובת. יוצקים לקוקוטים עד כ-2/3 הגובה. אופים כ-15 דקות או עד שהמאפים זהובים ויציבים וקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים. מקררים.
מכינים את הקרם
5
מערבבים מסקרפונה עם יתר החומרים לקבלת קרם, טועמים ומאזנים טעמים. מעבירים לשקית זילוף.
מרכיבים
6
חוצים את הקאפקייקס לרוחבם. מזלפים קרם למילוי, מוסיפים עלי מיקרו ומחזירים את הכיפה.