החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבסיס
לקרם יוגורט חלבה
להגשה
אופן ההכנה
1
מעבירים את הגרנולה לשקית וקושרים היטב, בעזרת גב של כף או פטיש מטבח מרסקים מעט את הגרנולה - עושים זאת רק אם מדובר בחתיכות גדולות. אם הגרנולה עדינה, אפשר לדלג לשלב הבא.
2
מעבירים את הגרנולה לקערה ומוסיפים את הדבש.
3
מרככים את חמאת הבוטנים 20 שניות במיקרוגל ומוסיפים אותה לתערובת הגרנולה והדבש. מערבבים היטב ליצירת עיסה אחידה ודביקה. אם יש צורך מוסיפים עוד חמאת בוטנים או דבש.
4
מחלקים את תערובת הגרנולה שווה בשווה בין עטרות הקאפקייקס ודוחסים אותה פנימה בעזרת האצבעות או גב של כפית, לקבלת בסיס אחיד.
לקרם היוגורט חלבה
5
מערבבים את כל מצרכי הקרם בקערה, טועמים ומתקנים מתיקות. יוצקים כמויות שוות מהקרם על בסיסי הגרנולה ומשטחים בעזרת גב של כפית.
6
מעבירים להקפאה למשך 4 שעות או לילה.
להגשה
7
מוציאים מהמקפיא עשר דקות לפני ההגשה ומפזרים קצת פיסטוקים קלויים גרוסים. אפשר לזלף מעל דבש או סילאן.