מתכון

קארי במיה, שרי ובצלים

המטבח ההודי יודע לעשות כבוד לירקות בכלל ולבמיה בפרט. התרמילים מתבשלים ברוטב מתובל היטב על בסיס חלב קוקוס

25,090 בשלנים התעניינו במתכון זה
קארי במיה, שרי ובצלים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
קארי במיה, שרי ובצלים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים סיר רחב או ווק עם שמן ומטגנים בצל סגול, את החלק הלבן של הבצל הירוק ופלפל חריף 4 דקות. מוסיפים במיה וממשיכים בטיגון על להבה גבוהה עוד 3 דקות.

2

מוסיפים חלב קוקוס, מלח וקארי ומערבבים. טועמים כדי לוודא שהתיבול מורגש היטב ומוסיפים עגבניות וגבעולי בצל ירוק. מגישים על אורז.