החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בווק, מוסיפים כרשה ומטגנים 3 דקות עד הזהבה. מוסיפים שום, בטטות ופלפל ומקפיצים 5 דקות עד שהבטטות מזהיבות. מוסיפים קארי, סוכר, ג'ינג'ר ולמון גראס ומטגנים עוד דקה עד שעולה ריח.
2
מוסיפים חלב קוקוס, מרק, מיץ לימון, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים 5-4 דקות עד שהבטטות רכות.
3
מוסיפים תרד ואטריות שבורות, מערבבים ומסירים מהכיריים. ממתינים שיתרככו ויספגו מרוטב הקארי, טועמים ומתקנים תיבול.
4
מפזרים כוסברה ומגישים.