החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים בשר בקערה ומוסיפים בצל, פטרוזיליה, סודה שמן זית, מלח ופלפל. מערבבים היטב עד שהמסה אחידה. יוצרים קציצה אחת לניסיון (במשקל של 50-40 גרם).
2
מחממים מחבת (רצוי פסים, אבל כל מחבת שיש בבית תעשה את העבודה) על להבה גבוהה (חשוב לחמם את המחבת טוב לפני שצולים את הקבב כדי למנוע הידבקות). כשהמחבת חמה יוצקים עליה מעט שמן זית ומפזרים אותו על פני כל המחבת (אפשר בעזרת מברשת). צולים את קציצת הניסיון למידת הצלייה הרצויה לכם, טועמים ומתקנים תיבול של המסה. יוצרים קציצות מכל המסה ומכניסים למקרר לשעה-שעתיים למנוחה.
3
מחממים שוב מחבת, משמנים אותה וצולים את הקבבים למידה הרצויה.