מתכון

קבב פאן – בלקני

הקץ לסכסוכים! לקחנו טיפ מכל אחת ממדינות הבלקן ויצרנו את הקבב המושלם

29,853 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2020
קבב פאן-בלקני של לידור ברזיק-פרידלנד, צילום: דניה ויינר, סטיילינג: אוריה גבע.
קבב פאן-בלקני של לידור ברזיק-פרידלנד, צילום: דניה ויינר, סטיילינג: אוריה גבע.

שימו לב, לאחר איחוד החומרים, יש להשהות את התערבות במקרר למשך 4-3 שעות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הגלם בקערה ולשים היטב במשך 10 דקות. משהים במקרר 4-3 שעות להטמעת הטעמים.

2

יוצרים קציצות קבב עגולות ושטוחות בקוטר 8 ס”מ ועובי 2 ס”מ. אם לא צולים מייד, שומרים במקרר עד הצלייה.

3

צולים על הגריל 2 דקות מכל צד ומגישים מיד.