מתכון

קבב צנובר נענע ביתי

כדאי לבחור בבשר מיושן. בשר שיושן בתנאים הנכונים לשבועיים יהיה רך יותר ויתאים לצלייה

9,178 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
קבב צנובר נענע ביתי של רועי תבור. צילום: יפית בשבקין. סטיילינג: נועה קנריק
קבב צנובר נענע ביתי של רועי תבור. צילום: יפית בשבקין. סטיילינג: נועה קנריק

מצננים את הקבב במקרר שעתיים לפני הצלייה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים יחד לעיסה אחידה. מחלקים לכדורים בגודל של עד 80 גר' ויוצרים קציצות.

2

מכניסים את קציצות הקבב למקרר לשעתיים לייצוב.

3

מוציאים מהקירור וצולים את הקבבים במחבת פסים לוהטת או על מנגל חם.