החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חותכים את שורש הסלרי, שורשי הפטרוזיליה, הלימונים, תפוחי האדמה, הגזרים, השומר וראש השום לקוביות של 2 ס"מ.
2
מחממים שמן בסיר כבד וצולים מעט את הבשר כדי "לסגור" אותו משני צדדיו. מוציאים את הבשר, מכניסים את בצלי השאלוט לסיר ומאדים עד הזהבה.
3
מוסיפים לסיר את כל הירקות ואת כוכב האניס וממשיכים לאדות עד שכל הירקות "מזיעים". מוסיפים רסק עגבניות, מערבבים היטב, יוצקים את הבירה ואת הציר ומביאים לרתיחה.
4
מכניסים בחזרה לסיר את הבשר ומביאים לרתיחה נוספת, מתבלים במלח ובמעט פלפל גרוס לפי הטעם, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה או בתנור בחום נמוך כ-3 שעות.