מתכון

קדירה של דלועים קטנים עם תותי עץ

מגוון רחב של דלועי אביב בקדירה שמוציאה מהם את המיטב עם מינימום תוספות

1,779 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2022
קדירה כתומה של דלועי מיני עם תותי עץ של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל; כלים: הגר הירש, קדרית
קדירה כתומה של דלועי מיני עם תותי עץ של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל; כלים: הגר הירש, קדרית

ביכורי הדלועים, הראשונים שמבשילים באביב, הם קטנים ולא מגיעים למידות הגדולות של סוף קיץ. זה הזמן להכניס את המגוון הרחב שלהם לקדירה, שמוציאה מהם את המיטב עם מינימום תוספות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־200 מעלות.

2

מערבבים בקדירה את כל המרכיבים, מכסים ואופים שעה־שעה וחצי. מסירים את המכסה וממשיכים לאפות כרבע שעה נוספת להשחמה.