הגריסים גם מתחברים מצוין לטלה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מתבלים את נתחי האוסובוקו במלח גס ופלפל שחור.
2
מחממים סיר רחב ונמוך עם 4 כפות שמן זית על להבה בינונית ומטגנים את נתחי האוסובוקו 7 דקות מכל הצדדים עד הזהבה. מוציאים ומניחים בצד.
3
מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הירקות לפי הסדר הבא: בצל, ארטישוק ירושלמי, שום וגבעולי סלרי. מטגנים כל ירק 3-2 דקות עד הזהבה לפני שמוסיפים את הירק הבא. אם צריך, מוסיפים מעט שמן זית.
4
מוסיפים גריסים ומטגנים 4-2 דקות עד שהם נעטפים היטב בשמן. מוסיפים מלח, כמון וסילאן ומערבבים. מוסיפים את נתחי הטלה ויוצקים יין. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות ללא כיסוי על להבה גבוהה עד שרוב האלכוהול מתאדה.
5
יוצקים ציר לכיסוי, מוסיפים תימין ועלי דפנה ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים 3 שעות עד שהבשר רך וכמעט מתפרק מהעצם. לחילופין מחממים תנור ל-160 מעלות ואופים 3 שעות.