חשוב להשתמש בסיר בעל ידיות מתכת שמתאים לתנור, או בקדרה שתתאים לכיריים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מתבלים את העוף במלח ופלפל ומטגנים בשמן זית בסיר גדול שמתאים לתנור עד הזהבה. מעבירים לצלחת. מוסיפים לסיר גזר, שאלוט, שום, סלרי ותימין ומטגנים עד שמזהיב קלות, תוך כדי קרצוף תחתית הסיר בעזרת כף עץ.
2
מוסיפים את העוף, יין אדום וסילאן ומבשלים 45 דקות בבעבוע עדין.
3
מחממים תנור ל-180 מעלות.
4
מוסיפים ערמונים לסיר, מעבירים לתנור ואופים 35 דקות.