מתכון

קדרת עוף עם פירות מיובשים, סויה ותבלינים

מנת עוף עסיסית לשולחן החג או סתם לשבת עם טעמים מהמטבח האסיאתי. והתוספת כבר בפנים

60,705 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
קדרת עוף עם פירות מיובשים, סויה ותבלינים. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
קדרת עוף עם פירות מיובשים, סויה ותבלינים. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

לגרסה כשרה לפסח: מגישים עם אורז במקום קוסקוס.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למשרה:

להגשה:

אופן ההכנה

משרים ואופים:

1

מערבבים את חומרי המשרה בקערה גדולה. מוסיפים עוף, ירקות ופירות מיובשים, מערבבים ומשרים כשעה.

2

מחממים תנור ל-180 מעלות.

3

מעבירים את תכולת הקערה לתבנית אפייה גדולה ויוצקים מעל את נוזלי המשרה.

4

אופים 45 דקות או עד שהעוף מקבל צבע שחום ומבריק. מדי 15 דקות מרטיבים את העוף והירקות בנוזלים שבתבנית.

הגשה:

5

מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן ועורכים בכלי הגשה מרכזי או בצלחות אישיות. מסדרים מעל את העוף והירקות, יוצקים מהרוטב שנותר בתבנית, מקשטים בבצל ירוק ואם רוצים מוסיפים אגוזים.