מתכון

קוביות פרנץ' טוסט עם פירות אדומים

מנת בראנץ' אולטמטיבית שאפשר ומומלץ להשתמש בה בשאריות החלה המתוקה משבת

8,803 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
פרנץ' טוסט  פירות אדומים של ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה
פרנץ' טוסט פירות אדומים של ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה

את הפירות משרים ברכז רימונים שמעצים את החמיצות הטבעית שלהם, וכך נוצרת מנה מאוזנת ולא מתוקה מדי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מערבבים פירות עם רכז רימונים ומשהים חצי שעה בטמפ' החדר.

2

טורפים ביצים עם שמנת וחלב ומוסיפים תוכן מקל וניל. יוצקים על קוביות חלה ומשהים 3-2 דקות.

3

ממיסים חמאה במחבת גדולה. בעזרת מלקחיים מוציאים את קוביות החלה מתערובת הביצים, מניחים במחבת ומטגנים בשכבה אחת 4-3 דקות מכל הכיוונים עד שהמעטפת שלהן שחומה וקריספית.

4

בצלחות הגשה עמוקות מניחים 3-2 כפות מתערובת הפירות. מפזרים קוביות חלה מטוגנות ומניחים במרכז כל צלחת כף גדושה של קרם פרש או קצפת. מגישים מיד.