מתכון

קוביות קקאו, תמרים ואגוזים

קוביות תמר קרמיות ושוקולדיות שמספקות את התשוקה למתוק עם משהו בריא (ובלי לבאס). מצפים בציפויים שונים כדי לגוון

58,887 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
  • קוביות קקאו, תמרים ואגוזים בציפוי קוקוס של רינת צדוק. צילום: שני בריל
    קוביות קקאו, תמרים ואגוזים בציפוי קוקוס של רינת צדוק. צילום: שני בריל
  • קוביות קקאו, תמרים ואגוזים בציפוי פטל מיובש של רינת צדוק. צילום: שני בריל
    קוביות קקאו, תמרים ואגוזים בציפוי פטל מיובש של רינת צדוק. צילום: שני בריל

. כל כמה ימים אני מוציאה חלק מהן למקרר, כך שתמיד יש פתרון מתוק ולא מזיק בהישג יד.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתערובת

לציפוי

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל מרכיבי תערובת במעבד מזון.

2

מטפטפים מעט מים על התבנית ומניחים בתוכה ניילון נצמד (המים יעזרו לניילון להיצמד). משטחים את התערובת בתבנית, מניחים מעליה ניילון נצמד ומהדקים בעדינות בעזרת האצבעות. עוברים מעליה עם מערוך קטן ליישור (אפשר גם ללחוץ עם תבנית מרובעת קטנה יותר).

3

מעבירים למקרר לשעה, מוציאים וחותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ. מגלגלים באבקת פטל, אבקת קקאו, קוקוס או שומשום ושומרים בקופסה במקרר 3 שבועות או במקפיא כחודשיים.