. כל כמה ימים אני מוציאה חלק מהן למקרר, כך שתמיד יש פתרון מתוק ולא מזיק בהישג יד.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתערובת
לציפוי
אופן ההכנה
1
טוחנים את כל מרכיבי תערובת במעבד מזון.
2
מטפטפים מעט מים על התבנית ומניחים בתוכה ניילון נצמד (המים יעזרו לניילון להיצמד). משטחים את התערובת בתבנית, מניחים מעליה ניילון נצמד ומהדקים בעדינות בעזרת האצבעות. עוברים מעליה עם מערוך קטן ליישור (אפשר גם ללחוץ עם תבנית מרובעת קטנה יותר).
3
מעבירים למקרר לשעה, מוציאים וחותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ. מגלגלים באבקת פטל, אבקת קקאו, קוקוס או שומשום ושומרים בקופסה במקרר 3 שבועות או במקפיא כחודשיים.