מתכון

קובנייה עגל, בורגול ורכז רימונים חמצמץ

גם אתם חושבים שהחלק הכי טעים באירועים הוא המתאבנים? השף אבי שטייניץ מכין מנות קטנות, שפותחות את התיאבון בגדול

2,864 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
קובה נייה עגל, בורגול ורכז רימונים חמצמץ של שף שף אבי שטייניץ. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
קובה נייה עגל, בורגול ורכז רימונים חמצמץ של שף שף אבי שטייניץ. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לעיטור

אופן ההכנה

1

משרים את הבורגול במים פושרים עד לכיסוי מלא ועוד גובה אצבע. משרים כשעתיים לספיחת הנוזלים. מסננים בעזרת מסננת דקה.

2

מערבבים את כל חומרי הקובה, משפרים טעמים אם יש צורך ויוצרים קציצות קטנות בצורת גליל מוארך ופחוס בקצותיו.

להגשה

3

מזליפים את רכז הרימונים על תחתית הצלחת ומניחים מעל את הקובה נייה. לצד הקובה נייה מסדרים בצורה חופשית את יתר התוספות.