מתכון

נתחי קוד לבן בבצק בירה עם רוטב גבינות

בכל מסעדה באזור ניו אינגלנד אפשר למצוא דג קוד טרי. אצלנו הדג הטרי הדומה לו ביותר הוא הבקלה

1,555 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
נתחי קוד לבן בבצק בירה עם רוטב גבינות של גוצ'ה. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל
נתחי קוד לבן בבצק בירה עם רוטב גבינות של גוצ'ה. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לבצק בירה

לרוטב גבינות

אופן ההכנה

1

מערבבים את מרכיבי בצק הבירה עד קבלת בלילה אחידה במרקם של יוגורט.

2

שומרים את הבלילה בקירור עד לטיגון.

3

טובלים את נתחי הדג בבלילה הקרה ומטגנים בטיגון עמוק עד שהנתחים זהובים ופריכים.

4

מערבבים את מרכיבי רוטב הגבינות עד קבלת מרקם אחיד ומגישים לצד אצבעות הדג המטוגנות.