מתכון

קולפי: גלידה הודית בניחוח הל

במקור מכינים את המעדן הזה מחלב פרה. הקולפי הטבעוני מבוסס על קרם קוקוס וקשיו טחון

23,130 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
קולפי- גלידה הודית בניחוח הל של נורית הרץ ואיתי אפרת. צילום: רמי זרנגר
קולפי- גלידה הודית בניחוח הל של נורית הרץ ואיתי אפרת. צילום: רמי זרנגר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקישוט

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל הרכיבים למעט הפיסטוק בבלנדר עד למרקם חלק מאוד.

2

מחלקים לכוסות או לתבנית שקעים (רצוי מסיליקון) ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות, עד שהגלידה מתקשה.

להגשה

3

מניחים כל מנה בצלחת הגשה שטוחה ומעטרים בפיסטוקים קצוצים.