מתכון

קוסקוס של כרובית עם חמוציות ונענע

כרובית טחונה שעוברת בישול ומשתדכת לחמוציות, נענע ומיץ לימון

10,615 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
קוסקוס של כרובית עם חמוציות ונענע. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר
קוסקוס של כרובית עם חמוציות ונענע. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

את הפטנט של סלט טאבולה עם כרובית (שמחליפה את הבורגול) אתם בטח מכירים, אבל כאן מדובר במשהו קצת אחר. הכרובית הטחונה לפירורים עוברת מעין בישול (כמו בהכנת קוסקוס אינסטנט). שיר הלפרן שידכה את ה"קוסקוס" לחמוציות, נענע ומיץ לימון. אתם מוזמנים לנסות שילובים נוספים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים כרובית טרייה במעבד מזון למרקם פירורי.שמים את פירורי הכרובית בקערה ו”מבשלים” כמו קוסקוס: מוזגים כוס מים רותחים על הכרובית ומכסים ל-10 דקות עד שהמים מתאדים. מוסיפים חמוציות, לימון ונענע ומתבלים.