החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
כותשים הל ואננס בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים וקרח ומשקשקים. מוזגים דרך מסננת לכוס לואו בול עם קרח. מציפים מעט מזקל על הקוקטייל. מקשטים בתפוז מיובש ועלה אננס.
קבוצת אימפריאל מגישה מתכון מרענן לקוקטיין אננס והל בניחוח הדרים
כותשים הל ואננס בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים וקרח ומשקשקים. מוזגים דרך מסננת לכוס לואו בול עם קרח. מציפים מעט מזקל על הקוקטייל. מקשטים בתפוז מיובש ועלה אננס.