החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־170 מעלות. מערבלים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכרים ומלח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת. עוצרים את פעולת המיקסר, מוסיפים קמח, אבקת האפייה וסודה לשתייה וממשיכים לערבל עד שהם נטמעים. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים ידנית רק עד שהם נטמעים בתערובת.
2
קורצים מהבצק 12־10 כדורים בעזרת כף גלידה קפיצית או בידיים מעט רטובות ומסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ־12 דקות עד שקצות העוגיות מזהיבים. מוציאים ומצננים.
3
ליצירת הקוקילידה מניחים כדור גלידה על עוגייה וסוגרים בעוגייה נוספת. מגישים מיד או מקפיאים.