אפייה

קינוח פונדנט שוקולד

קינוח פשוט, שוקולדי וכשר לפסח שיחליף בקלות את מצה עם שוקולד

34,494 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
פונדנט שוקולד של לילית רומם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
פונדנט שוקולד של לילית רומם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

2 תבניות שקעים (עדיף סיליקון או תבניות קרטון)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למילוי

אופן ההכנה

1

ממסים את השוקולד עם השמן מעל בן מרי (אמבט אדים בסיר כפול). מצננים מעט.

2

טורפים את הביצים עם אבקת הסוכר עד שהתערובת לבנה.

3

מוסיפים לביצים את תערובת השוקולד המומס ואת שני סוגי הקמח, ומערבבים היטב.

4

משמנים את תבניות השקעים בתרסיס שמן ויוצקים מהתערובת לשקעי התבניות עד שליש מגובהן.

5

בכל שקע מניחים על התערובת קוביית שוקולד.

6

אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 10 דקות או עד שמתחיל להתגבש בצדדים.