מתכון

קישואים ממולאים בגבינה צפתית

הכריזו על יום מעשים טובים – כלפי עצמכם. שף רם ענתבי מציע ארוחת ערב של קישואים ממולאים

2,465 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
קישואים ממולאים בגבינה צפתית של שף רם ענתבי. צילום: רן בירן
קישואים ממולאים בגבינה צפתית של שף רם ענתבי. צילום: רן בירן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי

למלית

אופן ההכנה

1

חוצים את הקישואים לאורכם. בעזרת כפית או כף פריזיאן מרוקנים בעדינות את בשר הקישוא.

למלית

2

מערבבים היטב את כל מרכיבי המלית. ממלאים בצורה שווה את חצאי הקישוא ומהדקים היטב.

לציפוי

3

מצפים את הקישואים בקמח, בביצה טרופה ובפירורי לחם. מטגנים את הקישואים בעדינות במחבת במעט שמן זית. מוציאים ומניחים על צלחת הגשה, מגישים מיד.

להגשה

4

מגישים לצד מגוון עלי חסה ועשבי תיבול.