מתכון

קישים אישיים של ריקוטה ותרד

כשברכיבים מככבים תרד טרי, ריקוטה, פרמזן וצנוברים, ממש לא צריך קלתית שתפריע

8,452 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
קישים אישיים של ריקוטה ותרד. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
קישים אישיים של ריקוטה ותרד. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

הפעם מוותרים על הבצק והופכים את הטארט לקיש.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מחממים מחבת טפלון גדולה על להבה בינונית, מוסיפים שמן ותרד ומאדים תוך כדי בחישה עד שהתרד מתרכך.

3

מצננים. סוחטים את התרד היטב, קוצצים גס ומעבירים לקערה.

4

מערבבים פנימה את שאר החומרים, ממליחים ומפלפלים. יוצקים את התערובת לתבנית שקעים משומנת.

5

אופים 50-40 דקות, עד שהקישים יציבים וזהובים.