השילוב בין גבינה לתרד אף פעם לא יוצא מהאופנה. כאן בזכות 3 סוגי גבינה שונים (וטעימים מאוד) מתקבלת מלית גבינה מעניינת במיוחד. כולם ירצו לדעת מה בדיוק שמתם בפנים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מרפדים תבנית שקעים בריבועי בצק כך שהקצוות בולטים כלפי חוץ.
3
מערבבים את חומרי המלית בקערה כמו סלט וממלאים בנדיבות כל שקע ממש עד סופו.
4
אופים 30-25 דקות שהמאפים מזהיבים יפה. מגישים מייד.