החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים קינואה בסיר עם שפע מים רותחים (כמו פסטה) 15-10 דקות עד שהכדורים רכים. מסננים ומצננים לחלוטין.
2
מערבבים את הקינואה עם סלסה, מעבירים לשקית זילוף וממלאים את גופי הקלמארי רק עד 1 ס”מ לפני הקצה (הם מתכווצים בצלייה).
3
מחממים מחבת פסים או גריל עם מעט שמן זית וצולים את הקלמארי הממולאים 3 דקות מכל צד.
4
אם אוהבים חריף, מושחים את הקלמארי ברוטב חריף במהלך הצלייה. מגישים מייד.
לגרסת הטאקו
5
מחממים קלות טורטייה חיטה. מורחים בסלסת עגבניות חרוכות (ראו מתכון נפרד), מוסיפים גינה מכסיקנית (רצועות חסה או כרוב, כוסברה ובצל ירוק), פרוסת אבוקדו וצנוניות ומזלפים רוטב חריף.