מתכון

קלמרי ממולא בפטה

אביבית פריאל מגישה מתכון לקלמרי ממולא ומרככת מעט את הטעם המלוח עם אורגנו וקליפת לימון

9,161 בשלנים התעניינו במתכון זה
קלמרי ממולא בפטה של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
קלמרי ממולא בפטה של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למלית

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי המלית בקערה קטנה.

2

ממלאים כל קלמרי בכפית גדושה של מלית ומחברים חזרה את הראש בעזרת קיסם. מברישים את הקלמרי בשמן.

3

מחממים מחבת פסים (או גריל) וצולים את הקלמרי 2 דקות מכל צד.

4

יוצקים מעט יוגורט לצלחות הגשה ומניחים מעל את הקלמרי הממולא. מזלפים שמן זית, מפזרים פלפל ומגישים מיד.