החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית
אופן ההכנה
1
מערבלים יחד קמח, מים, שמן זית, שמרים וסוכר עד שמתחיל להיווצר בצק.
2
מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עד קבלת בצק אחיד.
3
מכסים את הקערה ומתפיחים שעתיים עד הכפלת הנפח.
4
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים, ומרדדים כל כדור על נייר אפייה מקומח קלות לעיגולים.
5
מורחים על חציו של כל עיגול אחד מסוגי הטפנד ורוטב עגבניות, מפזרים גבינות, טונה ואחד מסוגי הירקות ועלי בזיליקום. חשוב להקפיד להשאיר שוליים ללא רוטב ומלית.
6
מקפלים כל עיגול לשניים ומהדקים את השוליים בעזרת מזלג. חורצים קווים לעיטור הבצק לפני האפייה ומברישים בביצה טרופה.
7
אופים 15 דקות בתנור שחומם ל-220 מעלות עד שהמאפים משחימים.