החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקציצות בורגול:
לסביצ'ה:
להגשה:
אופן ההכנה
מכינים את הקציצות
1
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה, ולשים ידנית כ-3 דקות לתערובת הומוגנית.
2
יוצרים כדורים פחוסים בקוטר של 6 ס"מ.
3
מחממים שמן קנולה, ומטגנים את הקציצות משני הצדדים.
מכינים את הסביצ'ה
4
בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי הסביצ'ה. טועמים, ומתקנים תיבול.
מגישים
5
על כל לביבה מניחים כף שטוחה של קרם פרש. מעל מניחים גבעה קטנה של סביצ'ה. מזלפים מעט שמן זית וראס אל חנות ומגישים.