מתכון

קציצות בורגול לבנוניות של שף מיכאל גרטופסקי

מנה של שוטפת כלים לבנונית במסעדת מיכאל שימשה השראה לקציצות הבורגול הצמחוניות והטעימות להפליא של השף

19,038 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
קציצות בורגול של שף מיכאל גרטופסקי. צילום: רן בירן
קציצות בורגול של שף מיכאל גרטופסקי. צילום: רן בירן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקציצות בורגול:

לסביצ'ה:

להגשה:

אופן ההכנה

מכינים את הקציצות

1

מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה, ולשים ידנית כ-3 דקות לתערובת הומוגנית.

קציצות בורגול של שף מיכאל גרטופסקי. צילום: רן בירן

2

יוצרים כדורים פחוסים בקוטר של 6 ס"מ.

קציצות בורגול של שף מיכאל גרטופסקי. צילום: רן בירן

3

מחממים שמן קנולה, ומטגנים את הקציצות משני הצדדים.

קציצות בורגול של שף מיכאל גרטופסקי. צילום: רן בירן

מכינים את הסביצ'ה

4

בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי הסביצ'ה. טועמים, ומתקנים תיבול.

קציצות בורגול של שף מיכאל גרטופסקי. צילום: רן בירן

מגישים

5

על כל לביבה מניחים כף שטוחה של קרם פרש. מעל מניחים גבעה קטנה של סביצ'ה. מזלפים מעט שמן זית וראס אל חנות ומגישים.

קציצות בורגול של שף מיכאל גרטופסקי. צילום: רן בירן