פשוט מגלגלים בתערובת של שומשום או פירורי לחם מתובלים ושומרים על מרכיב עסיסי כמו בצל מגורר, מחית בטטה או פירה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים כרישה במים עד לריכוך. מסננים, סוחטים ומקררים.
2
טוחנים את הכרישה המבושלת במטחנת בשר (או במעבד מזון בפולסים קצרים) ומערבבים עם הבשר לתערובת אחידה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. מניחים לשעה במקרר להתמזגות הטעמים.
3
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.
4
יוצרים קציצות בקוטר 4-3 ס”מ. טובלים בביצה ובשומשום ומניחים בתבנית. מתיזים ספריי שמן.
5
אופים כ-15 דקות, הופכים ואופים עוד 15 דקות או עד שהקציצות מוכנות.