מתכון

קציצות עוף

אופים את הקציצות בתערובת של מי לימון וכורכום, השומרת שהן יצאו עסיסיות ולא יישרפו

14,756 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2016
קציצות עוף. צילום: דן לב | סגנון: טליה גון-אסיף
קציצות עוף. צילום: דן לב | סגנון: טליה גון-אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לאפייה:

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים לתערובת הקציצות בקערה ומניחים 1/2 שעה במקרר.

2

מחממים תנור ל-180 מעלות.

3

משמנים תבנית, מערבבים מים רותחים, לימון, מלח וכורכום ויוצקים לתבנית. יוצרים קציצות נדיבות בגודלן ומניחים בתבנית.

4

אופים כ-40 דקות, עד שרוב המים מתאדים והקציצות מזהיבות. מגישים חם.