החומרים טבלת מידות ומשקלות
לוויניגרט
לרסק הפלפלים
אופן ההכנה
מכינים את הוויניגרט
1
טוחנים במעבד מזון את עשבי התיבול עם שמן הזית ומיץ התפוזים ומתבלים במעט מלח.
מכינים את רסק הפלפלים
2
קולים את הפלפל על הגז, מקררים, מקלפים וטוחנים עם מעט שמן זית.
מכינים את הדג
3
משרים את הדג במיץ לימון ובג'ין 5 דקות לפחות. מתבלים במעט מלח אטלנטי ופלפל שחור.
מרכיבים את המנה
4
יוצקים מהוויניגרט על צלחת ומזליפים מרסק הפלפלים הקלויים והקרם פרש. מניחים את פרוסות הדג ומזליפים מעט שמן זית.