אפשר להחליף את הפטל השחור באדום, תות עץ יהיה מושלם וגם דובדבנים קצוצים דק.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלסת פטל שחור
להרכבת המנה
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הסלסה
1
מכינים את הסלסה: מפרקים את הפטל לגרגירים (הפטל יימעך מעט ויווצר מיץ) ומניחים בקערה. מוסיפים את שאר מרכיבי הסלסה ומערבבים.
מרכיבים את המנה
2
פורסים את הדג לפרוסות בעובי של כ־3 מ"מ ומסדרים ב־2 צלחות הגשה. מטפטפים על הדג מיץ לימון ובוזקים מלח.
3
יוצקים את הסלסה בין פרוסות הדג, מפזרים טבעות בצל ופלפל חריף ומזלפים שמן זית מעל. מקשטים בעלי כוסברה ומגישים.