מתכון

קרם חציל לבן

הקרם הזה בהיר, חלק ומעודן וקשה להפסיק למרוח אותו, ולכן אפשר להכין מראש כמות כפולה ולשמור במקרר עד 4 ימים

11,041 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
קרם חציל . צילום: sutterstock
קרם חציל . צילום: sutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שורפים את החצילים על אש גלויה (על הכיריים או בגריל) כ־20 דקות (מסובבים כך שכל הצדדים יהיו חשופים לאש) עד שהקליפה שרופה היטב ונהיית אפרפרה. מצננים ומפרידים את בשר החציל מהקליפה. מניחים במסננת כ־10 דקות להגרת נוזלים.

2

טוחנים את בשר החציל במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.

3

מערבבים את בשר החציל עם שאר המרכיבים עד לקבלת קרם חלק ואחיד.