מתכון

קרמבל תותים עם תבלינים ופקאנים

הקינוח המושלם לחורף: תותים, תבלינים ופקאנים בקינוח אחד חמים שמתחסל בשניות

37,575 בשלנים התעניינו במתכון זה
קרמבל תותים עם תבלינים ופקאנים של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
קרמבל תותים עם תבלינים ופקאנים של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקרמבל

אופן ההכנה

1

משרים את התותים בסוכר כחצי שעה.

2

מכינים את הקרמבל: טוחנים את כל המרכיבים מלבד התותים במעבד מזון בפולסים עד לקבלת פירורים אחידים.

3

מחממים תנור ל־170 מעלות. מניחים את התותים בתבנית ומכסים בפירורי הקרמבל.

4

אופים כ־30 דקות עד שהקרמבל מזהיב.