מתכון

קרמבל תפוחי עץ ורוברב

השגתם גבעולי רוברב חמצמצים? תכינו מהם את הקינוח השוודי הקלאסי הזה

3,811 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
קרמבל תפוחי עץ ורוברב של שף אמיר קרונברג. צילום: שרית גופן. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
קרמבל תפוחי עץ ורוברב של שף אמיר קרונברג. צילום: שרית גופן. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את הרוברב, התפוחים והסוכר החום. משטחים בתבניות אישיות או בתבנית גדולה.

2

מעבדים במעבד מזון את הקמח, החמאה והסוכר עד קבלת מרקם פירורי.

3

מפזרים את הפירורים על הרוברב והתפוחים ואופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהקרמבל שחום. מגישים עם הגלידה או הקצפת.