מתכון

קרפים משובצים בכוסברה

קרפים דקיקים ומלוחים שמתאימים בול להגשה עם בשר

1,302 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
קרפ מלוח עם כוסברה של מיכל קורן. צילום: דניאל לילה
קרפ מלוח עם כוסברה של מיכל קורן. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקרפ

לטיגון

אופן ההכנה

1

מכניסים לקערה את כל מרכיבי הקרפ למעט הקמח ומערבבים לבלילה אחידה.

2

מוסיפים כוס קמח בהדרגה ותוך עיבוד עד לקבלת בלילה נוזלית יחסית.

3

מלהיטים מחבת בקוטר 20 ס"מ עם מעט חמאה או שמן, יוצקים בכל פעם מצקת מהבלילה ומטגנים 3-2 דקות מכל צד. אין צורך לשמן את המחבת בין קרפ לקרפ.