החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
בעזרת סכין חדה מאוד פורסים את הדגים לנתחים דקים (אפשר לבקש ממוכר הדגים לעשות זאת).
2
משמנים נייר אפייה במעט שמן זית. מסדרים את נתחי הדג על נייר האפייה ומכסים בנייר אפייה משומן נוסף. בעזרת פטיש מטבח (או תחתית ספל) דופקים קלות על הדגים כדי לשטח אותם.
3
הרכבת המנה: יוצקים שכבה דקה של שמן זית על צלחת הגשה. מסדרים בצורה נאה את נתחי הדג על הצלחת, מתבלים במעט מלח אטלנטי וסוחטים מעל ½ ליים.
4
מפזרים בין הדגים פילטים של תפוזי דם ופילטים של אשכולית אדומה (או פומלה). מעטרים בכמה נקודות של חומץ בלסמי מרוכז. מפזרים את הנבטים והזיתים ומגישים.
5
טיפ: אפשר להכין את כל החומרים מראש ולשמור את הדגים בין שני ניירות האפייה המשומנים, ולצלחֵת ממש לפני ההגשה.