מתכון

קרפצ'יו סלק ואגוזים

מתכון פשוט ומהיר לקרפצ'יו סלק ואגוזים. מתאים כמנה ראשונה או כחטיף בריא

191,962 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
קרפצ'יו סלק ואגוזים של לילית רומם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
קרפצ'יו סלק ואגוזים של לילית רומם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את הסלקים בקליפתם עד ריכוך בסיר עם הרבה מים.

2

מצננים ומקלפים. פורסים את הסלקים בסכין גדולה או במנדולינה לפרוסות דקות ומסדרים יפה על צלחת.

3

מטפטפים מעל את מיץ הלימון, החומץ הבלסמי והשמן.

4

בוזקים מלח ופלפל ומקשטים באגוזים קצוצים ובבצל ירוק.