מתכון

קרפצ'יו סלק עם בלסמי מצומצם ומוצרלה

מנה צבעונית, בריאה וקלה להכנה שתהווה פתיח מעורר תיאבון לכל ארוחה

61,634 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
קרפצ'יו סלק עם בלסמי מצומצם ומוצרלה של שף אבי כהן. צילום וסטיילינג: רותם גולן
קרפצ'יו סלק עם בלסמי מצומצם ומוצרלה של שף אבי כהן. צילום וסטיילינג: רותם גולן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים את הסלקים הפרוסים במי קרח כ-20 דקות כדי שיהפכו פריכים וקראנצ'יים. אפשר להיעזר בקורצן עגול למראה אסתטי ויפה יותר.

2

מסדרים את הסלקים בצלחת שטוחה. בוזקים מעל מלח ופלפל, ומעל הכל יוצקים שמן זית לכיסוי.

3

מפזרים מעל את המוצרלה ומזלפים את הבלסמי המצומצם.

4

רגע לפני ההגשה מפזרים את העלים הירוקים ומגישים.

5

הצעת הגשה: למנה לא צמחונית, קרפצ'יו הסלק יכול לשמש מצע נהדר למנת דג ים טרי, צרוב על מחבת עם מעט שמן זית, לצד סלט העלים הירוקים.