החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
משרים את הסלקים הפרוסים במי קרח כ-20 דקות כדי שיהפכו פריכים וקראנצ'יים. אפשר להיעזר בקורצן עגול למראה אסתטי ויפה יותר.
2
מסדרים את הסלקים בצלחת שטוחה. בוזקים מעל מלח ופלפל, ומעל הכל יוצקים שמן זית לכיסוי.
3
מפזרים מעל את המוצרלה ומזלפים את הבלסמי המצומצם.
4
רגע לפני ההגשה מפזרים את העלים הירוקים ומגישים.
5
הצעת הגשה: למנה לא צמחונית, קרפצ'יו הסלק יכול לשמש מצע נהדר למנת דג ים טרי, צרוב על מחבת עם מעט שמן זית, לצד סלט העלים הירוקים.