החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
פורסים את העגבנייה בעובי של 2-1.5 מ"מ (רצוי במנדולינה) ומסדרים על צלחת שטוחה, כך שהפרוסות נשענות מעט זו על זו.
2
מפזרים את הסוכר מעל פרוסות העגבנייה ושורפים בברנר כך שיהיו חרוכות בקצוות. מזליפים מעל העגבנייה הצרובה את שמן הזית, מיץ הלימון וחומץ הבלסמי המצומצם. מוסיפים את המלח והפלפל ומפזרים את הארוגולה ואת חתיכות האנשובי על פני המנה בצורה מרווחת.
3
חותכים רצועות דקיקות של גבינת הפרמזן במקלף ומפזרים אותן ואת הצנוברים הקלויים מעל המנה.