החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-160 מעלות.
2
מערבבים את כל החומרים בקערה ולשים עד לקבלת בצק יציב. מעבירים למקרר ל-20 דקות.
3
מניחים את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים ומרדדים לעלה בעובי 4 מ"מ. מסירים את נייר האפייה העליון ומעבירים את נייר האפייה עם הבצק לתבנית.
4
אופים כ-10 דקות. מוציאים מהתנור ומעלים את החום ל-200 מעלות.
5
חותכים את הבצק לצורות קרקרים (משולשים או ריבועים) בעזרת גלגלת פיצה. מחזירים לתנור ואופים כ-8 דקות נוספות עד שהקרקרים יבשים לחלוטין. מצננים ומעבירים לכלי אטום. שומרים בטמפ' החדר עד שבוע.