ממתינים בין שעתיים ללילה שלם בין הכנת הבצק לאפייה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שוטפים ומבשלים את הסלק עד שהוא רך. מקררים, מקלפים ומרסקים אותו במעבד מזון עד קבלת מחית חלקה.
2
מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים לבצק חלק. נותנים לבצק לנוח לפחות שעתיים, אפשר גם לילה שלם.
3
חותכים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים, משטחים על תבנית, ובעזרת גלגלת חיתוך חותכים למשולשים, לא בהכרח שווים.
4
אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות כ-20 דקות עד שהקרקרים מתייבשים ומתייצבים.