מתכון

ראגו בשר, כבד וירקות

שף אסף בלינדר שר שיר הלל לאוכל האיטלקי ומכין ראגו בשר אמיתי

3,187 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
ראגו בשר, כבד וירקות של שף אסף בלינדר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
ראגו בשר, כבד וירקות של שף אסף בלינדר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קוצצים את הגזר, הסלרי והבצל. מחממים בסיר את שמן הזית, מטגנים ומרככים מעט את הירקות.

2

קוצצים בסכין את הכבדים ומכניסים לסיר. מטגנים כ-2 דקות ומוסיפים את הבשר הטחון והעצמות. מערבבים היטב ומבשלים עד שהבשר מתבשל מעט.

3

מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מתאדה כולו.

4

מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מכסים ומבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה מאוד. מערבבים מדי פעם.

הצעת הגשה

5

מניחים מהראגו בצלחת על פסטה רחבה מבושלת.