בולונז שילדים אוהבים. צילום: טל סורסקי מבשלים לפריזר: רוטב בולונז שילדים אוהבים מאת טל סורסקי אוכל איטלקי פסטה ארוחות צהריים במקום להכין 4-3 מנות בולונז, מכינים כמות גדולה, מקפיאים ושולפים לפי הצורך. מתכון מושלם וטיפים להתייעלות לכתבה המלאה
בולונז שילדים אוהבים. צילום: טל סורסקי רוטב בולונז שילדים אוהבים מאת טל סורסקי כשעתיים קל כשר בשר רוטב בולונז שמבשלים בכמות גדולה, מקפיאים במנות קטנות ושולפים כשאין זמן לבשל. ארוחת צהריים זריזה שילדים אוהבים למתכון המלא
פיצה בולונז של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לובל פיצה בולונז מאת שף תומר טל כשעתיים למתקדמים כשר בשר אפשר להכין רק את הבולונז - תבשיל בשר, שורשים ויין, ואפשר לחבר אותו לבצק פיצה וליצור מנה קלילה וכיפית במיוחד למתכון המלא
ניוקי ריקוטה של שניר אנג סלע. צילום: שניר אנג סלע רוטב בולונז עסיסי במיוחד מאת שף שניר אנג סלע 40 דקות קל כשר בשר 9 דירוגים רוטב בולונז מושלם עם סוד קטן שהופך את הבשר שבו לעסיסי ורך במיוחד למתכון המלא
סיר בולונז - ספגטי בולונז, מתוך ספרה החדש של לייזה פאנלים, קל קל קל . צילום: גיא בהר וחגית ביליה ספגטי בולונז של לייזה פאנלים מאת לייזה פאנלים (חגית ביליה) 3.5 שעות קל כשר בשר 6 דירוגים המנה האולטימטיבית: ספגטי בולונז שמתבשל בישול איטי איטי וממכר ממכר למתכון המלא
פיצה עם בולונז טלה של עידו פיינר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר פיצה עם בולונז טלה מאת שף עידו פיינר שעה קל כשר אפייה הרוטב הצפון איטלקי מקבל פרשנות מקומית בזכות בשר הטלה ומגע של חריפות למתכון המלא
בולונז קלאסי. צילום: shutterstock בולונז קלאסי מאת מיכל מוזס 1:15 שעות קל כשר בשר 4 דירוגים מתכון פשוט לקלאסיקה איטלקית מנצחת שקטנים וגדולים כאחד מכורים אליה למתכון המלא
פסטה בראגו טלה ויין אדום של זהר ורן שמואלי. צילום: shutterstock פסטה בראגו טלה ויין אדום מאת רן שמואלי וזהר שמואלי שעתיים קל כשר טלה 2 דירוגים לכל משפחה חובבת אוכל איטלקי יש את הראגו שלה. במשפחת שמואלי מכינים אותו מתערובת טלה ובקר ומוסיפים יין בנדיבות למתכון המלא
לזניה בולונז מתוך "קפה איטליה - ספר המתכונים שלנו", צילום: מיכל רביבו, הוצאת מטר לזניה בולונז של קפה איטליה מאת קפה איטליה 3:30 שעות למתקדמים לא כשר לזניה 4 דירוגים מתכון לסועדים רעבים. קלאסיקה איטלקית המגיעה מין "העיר האדומה" - בולוניה. מלאכת מחשבת של פסטה, בולונז ובשמל למתכון המלא
ראגו בשר, כבד וירקות של שף אסף בלינדר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל ראגו בשר, כבד וירקות מאת שף אסף בלינדר 3.5 שעות קל כשר בשר 2 דירוגים שף אסף בלינדר שר שיר הלל לאוכל האיטלקי ומכין ראגו בשר אמיתי למתכון המלא
פפרדלה ראגו של קופי בר. צילום: דניאל לילה פפרדלה ראגו טלה מאת שף איתי סובל 2 שעות (+ 12 שעות צלייה לפחות) למתקדמים לא כשר פסטה 5 דירוגים את תבשיל הבשר אפשר להקפיא ולהפשיר סמוך להכנה ולכן אל תהססו להכפיל ואף לשלש את הכמויות למתכון המלא
פסטה בולונז של שפים ניר ויימן וירון לסר. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל. בשיתוף קוקה קולה קלאסיקה משודרגת: רוטב בולונז הפוך מאת ניר ויימן וירון לסר 1.5 שעות כשר קל בשר ניסיתם פעם להכין בולונז הפוך? עם הטריק של השפים ניר ויימן וירון לסר ממסעדת מל ומישל תקבלו רוטב עם טעמים מתוקים ורעננים יותר למתכון המלא
פפרדלה ראגו טלה, יין אדום ועשבי תיבול של מיכל לוי. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל פפרדלה ראגו טלה מאת שפית מיכל לוי 1 שעה קל כשר בשר 11 דירוגים ראגו טלה עגבניות, הראגו האדום, מגיע מבולוניה שנחשבת לאחת הערים הרומנטיות ביותר באיטליה למתכון המלא
לזניה בולונז . צילום: דניאל לילה לזניה בולונז של פיאצה רוסטיקו מאת פיאצה רוסטיקו שעתיים קל לא כשר פסטה 5 דירוגים שכבות של תבשיל בשר עשיר מונחות על פרוסות דפי לזניה יחד עם בשאמל קרמי למתכון המלא
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע עוגת תפוחי אדמה ממולאת בבולונז מאת אוריה גבע 2 שעות קל כשר תפוחי אדמה 2 דירוגים עוגות תפוחי אדמה עם מעטפת קריספית ומלית של בשר וירקות שורש - ארוחה חורפית קטנה שתעטוף אתכם בחום למתכון המלא
מאפה פסטה פיצ'י ברוטב בולונז, מוצרלה ופרמזן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע מאפה פיצ'י ברוטב בולונז, מוצרלה ופרמזן מאת יוגב ירוס 30 דקות קל לא כשר מתכונים לילדים 1 דירוגים פיצ’י שהפכה לחביבת השפים, היא פסטה נהדרת בעלת מרקם בשרני ודומיננטי, שבמיטבה עם מעטפת של רוטב עשיר וסמיך למתכון המלא
צילום: שרית גופן | סגנון: אינה גוטמן פסטה עם קציצות בקר קטנות ברוטב עגבניות מאת רן שמואלי וזהר שמואלי 3:30 שעות למתקדמים לא כשר בשר 3 דירוגים הרוטב המתקתק וכדורי הבשר הקטנטנים חביבים במיוחד על ילדים. המבוגרים ייהנו מטעמי האוממי למתכון המלא
טליאטלה ראגו של תמר כהן צדק. צילום: דניאל לילה טליאטלה ראגו מאת תמר כהן צדק 2:30 שעות למתקדמים לא כשר פסטה 2 דירוגים ראגו הוא הדרך למדוד את יכולתו של הטבח להביא לצלחת טעמים עמוקים של בישול ארוך למתכון המלא
פסטה טרייה עם בקר מוקפץ של יהודית אביב פסטה טרייה עם רצועות בקר מוקפצות מאת יהודית אביב 1:15 שעות קל כשר פסטה 7 דירוגים רצועות בקר מוקפצות בשמן זית ועגבניות מיובשות על פסטה טרייה קרועה בשני טעמים - בזיליקום וצ'ילי למתכון המלא