מתכון

רוטב חמאת בוטנים ומיסו

רוטב אינדונזי מתוק-מלוח ומלא טעמים שמתאים לצליית עוף, פרגיות, טופו, דגים וירקות

2,021 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2022
רוטב חמאת בוטנים ומיסו עז תלם | צילום: נעם פריסמן | לוקיישן: חובת הלבבות
רוטב חמאת בוטנים ומיסו עז תלם | צילום: נעם פריסמן | לוקיישן: חובת הלבבות

אחרי הצלייה של חומר הגלם, מברישים אותו ברוטב וצולים כחצי דקה מכל צד

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה בסיר קטן את כל המרכיבים, למעט מים ומיץ לימון. מערבבים היטב וממשיכים לבשל על להבה נמוכה 2 דקות נוספות. מכבים את הלהבה, מוסיפים את המים ומערבבים לרוטב במרקם סמיך, שאפשר לצקת אותו. מתבלים במיץ הלימון, טועמים, ואם רוצים מוסיפים עוד מיסו או סוכר לפי הטעם.