במקור מכינים עם בוטנים טריים ובצל שטוגן הרבה זמן עד לפריכות, ובהמשך מבשלים את הרוטב הרבה זמן לצמצום. כאן קיצרנו משמעותית את התהליכים: משתמשים בשבבי בצל פריכים שנמכרים מיובשים על המשקל, בחמאת בוטנים קנויה ובקרם קוקוס שהוא מרוכז יותר מנוזל רגיל. השימוש העיקרי הוא השריה וטבילה של נתחי עוף צלויים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרסקים את כל החומרים בבלנדר, טועמים ומתקנים תיבול. אפשר לדלל בחלב קוקוס או במים נוספים (זה תלוי בסמיכות חמאת הבוטנים).
2
שומרים בצנצנת במקרר עד שבועיים.