מתכון

רוטב פאדג' שוקולד

רוטב שוקולד בסיסי וסמיך שצריך בכל מקרר - וממנו אפשר להכין ולשדרג אינסוף קינוחים מפנקים

4,447 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
רוטב פאדג' שוקולד של רות אוליבר. צילום: shutterstock
רוטב פאדג' שוקולד של רות אוליבר. צילום: shutterstock

הילדים ביקשו שוקו? יוצקים לכוס 2 כפות מהרוטב העשיר הזה, מוסיפים חלב חם, מערבבים והנה לכם "שוקו" שוקולדי מתוק וטעים הרבה יותר מאבקת האינסטנט, בזכות נגיעות של וניל, דבש וחמאה. הוא גם יצטיין על פנקייקס ובעצם על כל קינוח שאוהב שוקולד.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים בסיר שמנת מתוקה, דבש, סוכר, קקאו ומלח. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב ומסירים מהכיריים.

2

מוסיפים שוקולד וחמאה ומערבבים. מוסיפים תמצית וניל ומערבבים לקבלת רוטב אחיד.

3

מצננים, מעבירים לצנצנת ושומרים עד חודש במקרר. לפני השימוש מחממים כמה שניות במיקרוגל.