החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה.
2
בינתיים ממיסים סוכר במחבת רחבה על להבה בינונית-נמוכה בלי לערבב עד שהסוכר הופך לנוזל בצבע ענברי ובועיות קטנות מכסות את שטח המחבת. מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהיא נמסה ונטמעת בקרמל.
3
מוסיפים למחבת את השמנת הרותחת בזהירות, בהדרגה ותוך כדי ערבוב עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך. מוסיפים מלח ותמצית וניל ומערבבים.
4
מצננים ומעבירים לצנצנת מעוקרת. שומרים עד חודש במקרר. לפני השימוש מחממים כמה שניות במיקרוגל לריכוך.